За Нас

Ресторанот "КАСКАДА" е ресторан од висока класа, кој на гостите им овозможува удобност, топлина, гостопримливост, квалитет и услуга. Започна со работа во 2003-та година и располага со 320 стола, поседува кујна со сите стандарди според HACCP системот.

Организираме свадби, домашни веселби, вселување во нов дом, спремање на шведски стол, родендени и секако КЕТЕРИНГ услуга. Изборот на квалитетна храна, подготвена со љубов кон кулинарството го прават нашиот ресторан секогаш во тренд.

Воедно сакаме да напомниме дека за нашите ценети гости во цената е вклучено:

  • Свадбена торта на три спрата;
  • Чоколадна фонтана (неодоливо богата со вистинско црно и бело чоколадо);
  • Шампањ;
  • Комплет декорирана сала (украсни навлаки и цвеќе на секоја маса);
  • Декориран простор за младите за прием на гости;
  • Специјална декорација и влез на младите (лифт);
  • Специјални диско ефекти (пламено фрлачи, дим машина, снег машина, балон машина, ласери, бркачи, трепкачи ...итн);
  • Хидрауличен подиум (подиум за играње);
  • Фото албум;
  • Покани и бонови.

Се за своите гости, со цел да им пружиме задоволство и да своите најубави моменти ги поминат во ресторан "КАСКАДА".